PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Boligejernes hurtigste vej til energitilskud

Ny aftale mellem Boligservicebogen.dk og den landsdækkende byggecenterkæde XL-BYG skal øge husejernes kendskab til boligens digitale servicebog.
 
På Boligservicebogen.dk kan private husejere hurtigt få overblik over energisparepotentialet i deres bolig, se alle tilskudsmuligheder samt søge om tilskud til energirenovering. 

Hold boligen i god form

Når man køber en ny bil, medfølger der automatisk en servicebog, som fortæller den lykkelige ejer, hvordan bilen skal vedligeholdes og med hvilke intervaller. Det samme er ikke gældende, når man køber en bolig. Nu kan boligejere selv lave en servicebog på Boligservicebogen.dk.
Boligservicebogen.dk er en internetportal, der er etableret i samarbejde med Teknologisk Institut og Energistyrelsen. På hjemmesiden kan private boligejere oprette en servicebog på deres bolig. Her kan man udarbejde en overskuelig vedligeholdelsesplan målrettet netop den pågældende ejendom. Man kan lave en online boligmappe, hvor alt fra regninger, matrikelkort og forsikringer til tinglysningsoplysninger og garantier kan gemmes. Hjemmesiden kan endvidere benyttes som bibliotek og opslagsværk, idet der ligger en mængde relevant information, som er frit tilgængelig for brugerne.

Søg om tilskud direkte fra Servicebogen.dk

Boligservicebogen.dk tilbyder boligejerne den nemmeste og mest direkte vej til at søge om energitilskud i forbindelse med energioptimering af en ejerbolig. I forbindelse med XL-BYG kædens samarbejde med Boligservicebogen.dk stiller XL-BYG sine mange energirådgivere gratis til rådighed med individuel rådgivning omkring den pågældende ejendoms energirenoveringspotentiale.
 

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk