PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

App sætter stopper for håndværkeres ulæselige lapper

Håndværkere glemmer ofte at fakturere kunderne for søm og skruer, fordi de mangler redskaber til at holde styr på forbruget. Smart app gør det nu nemt at få overblik og sikrer samtidig korrekt fakturering.

Slut med gule lapper

Små huskesedler er ikke et ualmindeligt redskab, når håndværkere fører regnskab over forbruget af søm, skruer og fugemasse i forbindelse med projekter. Ofte glemmes også noget i skyndingen, og det kan hurtigt besværliggøre faktureringsprocessen.
 
Udviklingskonsulent Michael Graahede fra byggevarekæden XL-BYG har erfaret, at håndværkerne ikke altid bruger tid på at nedskrive de mindre forbrugsvarer, og de kan derfor nemt glemme dem, når faktureringen skal udføres. - Det skyldes måske, at en pakke søm omkostningsmæssigt ikke har samme betydning, som eksempelvis en dør eller et vindue. Vi ved dog alle, at tilstrækkelig mange af de mindre beløb sammenlagt kan løbe op i et betydelig større beløb i længden, siger Michael Graahede.
Men landets håndværkere kan nu efterlade blyant og papirlapper derhjemme. Med den gratis MesterReol app fra XL-BYG kan håndværkerne nemlig holde styr på forbruget via deres smartphone.

Scan skruer og søm til automatisk fakturering

Med den effektive app har håndværkeren en scanner lige ved hånden, der kan bruges til at scanne de indkøbte forbrugsvarer i bilen eller på byggepladsen. Forbrugsvaretype samt antal enheder noteres på det enkelte projekt, og hvis projektet har et sagsnummer, kan dette samtidig indtastes. De indscannede oplysninger sendes dagligt til firmaets bogholderi via en automatisk mail. Det giver god sagsstyring, enkel papirgang og hurtigere fakturering. Hvis håndværkeren ønsker det, kan systemet også sættes op, så der automatisk sendes en mail over ugens samlede forbrug til håndværkerens lokale XL-BYG PROFFCENTER, som herefter sørger for nye forsyninger af varer til værkstedet eller bilen. App’ens funktioner tillader endvidere håndværkeren at indtaste det antal timer, der er brugt på byggeopgaven eller projektet. Dermed får han fuld overblik over projektet.

Telefonen bliver et uundværligt arbejdsredskab

I samarbejde med en række professionelle håndværkere har XL-BYG udviklet en række andre services, som også har til formål at lette håndværkerens hverdag.
 
XL-BYG har bl.a. udviklet en gratis app til opmåling af døre og vinduer, hvor opmåling, notater og billeder samles og kan bruges til at indhente tilbud hos vinduesleverandøren. App’en kan samtidig anvendes som et effektivt arbejdsredskab i forbindelse med at holde styr på antallet af kørte kilomenter, der skal tilknyttes og faktureres til et givent projekt. Integreret i applikationen er derudover et vaterpas samt en praktisk vinkelmåler.
App’en kan downloades gratis på XL-BYG kædens hjemmeside.
 

Smart app letter håndværkerens hverdag.

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk