RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0
Filtrer efter
Årets største pakkekalender for gør-det-selv folket
26.11.2018
Vind mærkevarer til hus og have til en samlet værdi af over 50.000 kr.
Hvad er der sket med servicen i Danmark?
25.02.2016
I XL-BYG tænker vi over, hvad der er sket med servicen i Danmark.
XL-BYG stifter elevpris
22.01.2016
Højt fagligt niveau, personligt engagement og hjælpsomhed hos en af kædenes mange elever kan udløse den nye elevpris.
Årets XL-BYG forretning kåret
14.12.2015
På XL-BYG kædens årlige kædemøde i slutningen af november blev Årets XL-BYG forretninger kåret.
Montér din egen skorsten med nyt byggeklodsprincip
05.11.2015
En manglende skorsten kan ofte være en uoverskuelig hindring, hvis man drømmer om en brændeovn i hjemmet. Men nu behøver du ikke længere være professionel håndværker for at opføre din egen skorsten. Med det nye byggeklodsprincip fra Schiedel kan du hurtigt og billigt montere en sikker og flot skorsten. Det er faktisk som at stable byggeklodser oven på hinanden.
Håndværkere er vigtige rådgivere, når energispild i boliger skal undgås
23.10.2015
Landets mange lokale håndværkere er ofte dem, der vejleder boligejerne omkring energioptimering af deres ejendomme. Dermed yder de et vigtigt bidrag til nedbringelse af energispildet i Danmark.
Lær de nye faremærker at kende, før ulykken sker
19.10.2015
Danske hjem er fyldt med produkter, der indeholder farlige kemikalier. Ofte ved forbrugerne ikke nok om de farer, som kemikalierne udgør, og den manglende viden kan resultere i alvorlige ulykker.
Inspiration til sjove gør-det-selv projekter i efterårsferien
13.10.2015
Efterårsferien står for døren, hvilket er en oplagt mulighed for at igangsætte gør-det-selv projekter.
Sådan vælger du den rigtige brændeovn
23.09.2015
Brændeovne skaber varme og hygge, men det kan være svært at finde den brændeovn, der opfylder netop dine behov. Få gode råd her!
XL-BYG øger antallet af kædeforretninger i hovedstadsområdet
23.09.2015
Danmarks største kæde af selvstændige byggecentre og tømmerhandlere sætter snart sit logo op på endnu en facade i Storkøbenhavn. Den 1. januar 2016 indtræder Rødovre Trælast A/S således i XL-BYG.
Få mere glæde af brændeovnen – monter en røgsuger
16.09.2015
Der er intet så hyggeligt som at sidde indendørs en kold og blæsende efterårsdag med ild i brændeovnen. Hyggen kan dog hurtig blive forstyrret af røg og partikler i stuen, som forurener indeklimaet og i værste tilfælde gør luften sundhedsskadelig.
Få det bedste ud af grillen
30.07.2015
En grill kan anvendes til meget andet end bøffer og pølser. Med simpelt tilbehør kan man lave både forret, hovedret og dessert på grillen.
Giv det nye træværk en god start
03.07.2015
Selv nyt træværk skal have en hjælpende hånd for at holde sig sundt. En god træbehandling i starten forebygger ubehagelige overraskelser senere.
Oplev kunst og ordentligt håndværk kulminere til Sculpture by the Sea
04.06.2015
Sculpture by the sea er Danmarks største kultur-event. Gå en tur langs Aarhus’ kyst og kombiner motion, kunst og natur, når 56 kunstnere udstiller deres værker i terrænet. Thomas Lindvig er en af kunstnerne og han udstiller et kunstværk skabt af godt håndværk.
Ditas ændrer navn til XL-BYG og øger antallet af kædeforretninger
02.06.2015
Danmarks største indkøbsselskab for selvstændige byggecentre og tømmerhandlere toner rent flag. Den 1. januar 2016 skifter virksomheden navn til XL-BYG.
Tegl til lette tagkonstruktioner
27.04.2015
En opgradering fra let tag til teglsten virker for mange husejere uoverskueligt, da det ofte er forbundet med høje omkostninger og væsentlige forstærkninger af tagkonstruktionen.
Skån ryggen og spar tid med en højtryksrenser
08.04.2015
Når taget er belagt med mos og fliserne oversået med alger, kan det virke som en uoverskuelig opgave at gøre rent. Men med det rette udstyr, går det som en leg.
Gør terrassen forårsklar
06.03.2015
Foråret nærmer sig og snart skal grill og havemøbler hentes frem igen. Men før terrassen atter indbyder til hygge, trænger den formentlig til en kærlig hånd.
Få kvalitet under fødderne med skandinaviske gulve
20.02.2015
Kombinationen af høj kvalitet i godt design er kendetegnet ved mange skandinaviske produkter. Således får du både en slidstærk og smuk løsning, der holder i mange år, hvis du vælger skandinaviske trægulve.
Kobberorange bliver årets farve i 2015
03.02.2015
Tidens trend og farvetendenser peger på, at kobberorange kommer til at præge dette års boligindretning. Kobber hører til jordfarverne, som bringer os tættere på naturen og danner rammen om en hyggelig og varm boligindretning.
App sætter stopper for håndværkeres ulæselige lapper
28.11.2014
Håndværkere glemmer ofte at fakturere kunderne for søm og skruer, fordi de mangler redskaber til at holde styr på forbruget. Smart app gør det nu nemt at få overblik og sikrer samtidig korrekt fakturering.
Danske boligejere er vilde med trægulve
10.10.2014
En undersøgelse fra gulvkoncernen Tarkett viser, at otte ud af ti boligejere har trægulve i hjemmet.
Detailhandelens Fagprøvepris til XL-BYG elev
06.10.2014
Dansk Erhverv har uddelt Detailhandelens Fagprøvepris, som går til den dygtigste elev i branchen. Andenpladsen gik i år til elev hos XL-BYG Hadsund Tømmerhandel og Byggecenter A/S.
Nye vådrumspaneler er billigere og nemmere at montere end fliser
26.09.2014
Vådrumspaneler med flisemønster fra Fibo-Trespo er en godkendt, færdig vådrumsløsning, som overflødiggør det tidskrævende arbejde med vådrumsgips, fugtstandsende membraner og fliser.
Frisk køkken og bad op på en weekend
26.09.2014
Giv dit hjem et helt personligt udtryk med vådrumspaneler, der til forveksling ligner moderne fliser. Vådrumspaneler fås i et væld af farver og designs, og er meget nemmere at montere end fliser.
Reducer vandforbruget og spar tusindvis af kroner
26.09.2014
Stigende vandpriser belaster i stadigt højere grad danske familiers økonomi. Men med ganske få midler kan vandregningen reduceres betydeligt.
Forskøn husets facade med en ny hoveddør og få samtidig et mere sikkert hjem
15.09.2014
Massive yderdøre fra SWEDOOR øger beskyttelsen mod indbrud og samtidig giver det store udvalg af designs mulighed for at skabe en indgang med et helt personligt udtryk.
XL-BYG går ind på grossistmarkedet for VVS-artikler
29.08.2014
Med lanceringen af et stort fast VVS-sortiment til professionelle håndværkere samt løftet om dag-til-dag levering af yderligere 30.000 andre VVS-artikler fra kendte mærkevareproducenter rammer XL-BYG et hul i markedet.
Et sundt tag beskytter huset
13.05.2014
En sund tagbelægning bidrager til at sikre huset mod fugt, råd og svamp. Selv små skader på tagkonstruktionen kan hurtigt udvikle sig til større og mere omfattende problemer, der kan være dyre at udbedre.
Gå sommeren i møde med en toptunet grill
02.05.2014
Hvis familiens grillmenu begrænser sig til grillpølser, røde bøffer og salat, er det måske på tide med lidt nytænkning. Der findes masser af ekstraudstyr, som kan løfte en almindelig kul- eller gasgrill til nye højder.
Shop byggevarer online og afhent dem i det lokale byggemarked
24.04.2014
Nu kan gør-det-selv folket spare tid ved at shoppe byggevarer online og selv afhente de færdigpakkede varer i byggemarkedet. XL-BYG lancerer click & collect pakkeshop.
Gør haven forårsklar med vedligeholdelsesfrie havemøbler
22.04.2014
Det er nu, haven skal klargøres til de mange solrige dage og lune sommeraftener, der venter lige om hjørnet.
Forårsklar i hus og have med højtryksrenser
02.04.2014
Foråret står for døren, og for boligejere betyder det forårsklargøring af hus og have. Mange bruger en højtryksrenser til afrensning af alger på terrassefliser, havemøbler eller tagrender og nedløbsrør.
Nu skal terrassen gøres forårsklar
17.03.2014
Det er tid at feje terrassen for vinterens nedfaldne blade og grene, og i stedet finde havemøbler og krukker frem igen.
Boligejernes hurtigste vej til energitilskud
12.03.2014
Ny aftale mellem Boligservicebogen.dk og den landsdækkende byggecenterkæde XL-BYG skal øge husejernes kendskab til boligens digitale servicebog.
Spar penge med nye vinduer
27.02.2014
Mange ældre huse er utætte som en hullet si med det resultat, at den dyre varme fosser ud. Dårligt isolerende vinduer kan være én af årsagerne. Investering i nye energirigtige vinduer kan give store besparelser på varmekontoen, og i hele 2014 kan boligejerne ydermere hente et betragteligt tilskud til håndværkerudgifterne via Bolig/jobordningen.
Tidsløst design øger produkters bæredygtighed
21.02.2014
Produkter med lang levetid bidrager til en mere bæredygtig omgang med jordens naturlige ressourcer end de mange brug-og-smid-væk produkter, der findes på markedet.
Spræl i børneværelset med spændende farver og tapeter
13.02.2014
De fleste børn elsker farver og fantasifulde mønstre. Farver inspirerer til kreativitet og leg. Men farver kan også bruges til at skabe hygge og hulestemning i børneværelset, og som udsmykning eller rumdeler.
Ny stemning i boligen med malede trægulve
07.02.2014
Trægulve er smukke, og giver en skøn fornemmelse af at være tæt på naturen. Men trægulve slides og kan blive triste at se på. I stedet for at slibe det slidte gulv ned kan du skabe en helt ny stemning i din bolig ved at male gulvet.
Friske naturfarver og pasteller til boligen i 2014
06.02.2014
Farver påvirker i stor udstrækning vores humør. Lyse pastelfarver signalerer velvære og ro. Stærke, mættede farver udstråler kraft, energi og vovemod. Lyse farver får rummene i boligen til at virke større og mere åbne, hvorimod mørke farver understreger en stemning af hygge og intimitet.
Forskøn badeværelset med fleksibel byggeplade
02.01.2014
Med de lette og robuste byggeplader fra WEDI er det nemt at shine badeværelset eller bryggerset op. Pladerne er specialudviklede til brug i vådrum og fås blandt andet med indbygget fald mod afløb.
Gratis vejledning til efterårets gør-det-selv projekter
14.10.2013
Det er blevet tid til at fokusere på de indvendige gør-det-selv projekter i boligen. Trænger ydervæggene til ekstra isolering eller skal vinduerne gøres klar til endnu en kold vinter, er der god hjælp at hente i den nye udgave af det elektroniske magasin Gør-det-selv Guiden fra XL-BYG.
Varme på vej til forfrosne husejere
23.09.2013
Fire ud af 10 danske husejere fryser, når de går rundt i deres egen stue. Kolde gulve og utætte vinduer får ifølge ny undersøgelse, gennemført for Teknologisk Institut, skylden. Alligevel afstår mange fra at energirenovere deres bolig.
Gør-det-selv håndværkeren går til filmen
02.09.2013
Få hjælp til dine projekter med en række informative videofilm - direkte fra YouTube.
Det kolde forår giver billigere havemøbler til havefolket
31.05.2013
Havemøbelsæsonen har haft en træg start, men nu kommer solen, billigere priser og en spændende konkurrence fra XL-BYG. Læs mere her!
Udskift det utætte eller trætte tag med tilskud
02.05.2013
Med BoligJob-ordningens genindførelse kan du atter opnå et mærkbart tilskud til udskiftning af tag, tagrender og afløb samt opgradering af husets isolering. Investeringen kan give store besparelser på varmeregningen fremover og samtidig forskønne husets udseende betragteligt.
Vinder af villa i stor XL-BYG konkurrence fundet
22.04.2013
Tusindvis af danskere deltog i konkurrencen, der var den kendte byggevarekædes bidrag til at give finanskrisen baghjul. Preben Andersen fra Vildbjerg blev den heldige vinder af hovedgevinsten - et parcelhus på 150 m2.
Vinder af håndværkerbil i stor XL-BYG konkurrence fundet
22.04.2013
Flere tusinde håndværkere deltog i konkurrencen, der var en del af den kendte byggevarekædes bidrag til at kickstarte Danmark. Mik Petterson, ejer af Mik’s Grønne Anlæg i Tølløse blev den heldige vinder af hovedgevinsten – en lækker VW Transporter Edition fyldt med værktøj.
Gratis magasin giver god vejledning til gør-det-selv folket
22.03.2013
Man behøver ikke bruge en formue på dyre abonnementer for at få nyttige råd og trin-for-trin vejledning til projekter i hus og have. XL-BYG stiller gratis et stort elektronisk magasin til rådighed for alle, der gør det selv.
Energioptimering sparer boligejere for fremtidige udgifter
10.03.2013
Mange huse, der er bygget før 1980, lækker varme i stor stil. Ejerne fyrer ofte for fuglene uden at vide det, og uden at tænke over, hvad det koster. Investering i energioptimerende tiltag kan på langt sigt spare boligejerne for mange penge samtidig med, at det bidrager til at nedbringe CO2-udledningen til gavn for miljøet. Og nu ser det endda ud til, at boligejerne kan hente offentlige tilskud til betaling af håndværkerudgifterne, eftersom regeringen bebuder en genindførelse af Bolig/Job-ordningen.
XL-BYG først i byggevarebranchen med ny teknologi
05.03.2013
Samtidig med at én af Danmarks største byggevarekæder, XL-BYG, lancerer sin nye designprofil, introducerer kæden den første webside i branchen baseret på såkaldt responsivt design. Med den nye teknologi tilpasser kædens webside sig automatisk til brugerens medie, uanset om det er en pc, tablet eller mobiltelefon.
XL-BYG kickstarter byggelysten i Danmark med stor kampagne
28.02.2013
Hjulene i Danmark skal op i omdrejninger, og håndværkerne skal ud på landevejene igen efter en lang nedtursperiode for byggebranchen. XL-BYG kæden bidrager aktivt med en omfattende kickstart kampagne, der bl.a. skydes i gang med en stor konkurrence, hvor hovedgevinsten er en ordentlig håndværkerbil fyldt med værktøj.
XL-BYG bidrager aktivt til kickstart af Danmarks økonomi
28.02.2013
Hjulene i Danmark skal op i omdrejninger igen. XL-BYG kæden bidrager aktivt med sin egen kickstart kampagne: en kæmpe konkurrence, hvor hovedgevinsten er et parcelhus på 150 m2.
Kunderne stemmer XL-BYG ind på førstepladsen når det drejer sig om rådgivning
28.02.2013
Undersøgelse gennemført af anerkendt analyseinstitut viser, at XL-BYG på femte år scorer højst på kunderådgivning i byggevarebranchen. XL-BYG tager nu kunderne på ordet og ændrer sit slogan til ”XL-BYG gør det ordentligt”.
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk