RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Book et møde

Banner

Kompetent gratis byggerådgivning

Vil du have kyndig rådgivning til dit byggeprojekt eller haveprojekt? Vil du have vejledning til valget af byggematerialer - fx til nyt tag eller havefliser? Så hjælper vi dig gerne.

Vi har stor erfaring med byggerådgivning til alle typer af projekter. God rådgivning kan få dit projekt til glide lettere og hurtigere samt spare dig for kostbare fejl.

Gratis byggerådgivning hos XL-BYG

Du er meget velkommen til at booke et møde med din lokale XL-BYG. Så kan du i ro og mag få byggerådgivning til dit projekt. Mødet er gratis og helt uforpligtende.

Kontakt os også gerne, hvis du vil have en medarbejder stående klar til at hjælpe dig, når du kommer til butikken. Så får du de bedste materialer og værktøj til opgaven, og du slipper for at vente på betjening.

Sådan booker du et møde

Udfyld bare formularen herunder og indsend den ved at klikke på Send-knappen.

Skriv hvilket tidspunkt, der passer dig, i besked-feltet, og fortæl os, hvad dit projekt går ud på. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at tage imod dig.

Søg

Rådgivning til dit projekt

Kompetent rådgivning kan gøre en stor forskel, hvis du vil i gang med et nyt projekt i dit hus eller din have. Hvis man ikke er helt sikker på, hvordan man udfører et projekt korrekt og på den mest effektive måde, risikerer man langt lettere at begå fejl. Og det kan vise sig at blive kostbart i længden.

Arbejder du derimod på grundlag af kyndig vejledning og rådgivning, ved du lige præcis, hvad du skal gøre. Du ved også, hvor du skal tage dig i agt for ikke at begå alvorlige fejl. Det betyder, at du kan arbejde hurtigere og nemmere kan udføre opgaverne i dit byggeprojekt.

Gratis rådgivning hos XL-BYG

Hos XL-BYG kan du få gratis og uforpligtende byggerådgivning og rådgivning til projekter i din have. Vi har erfarne medarbejdere, som kan give dig den bedste vejledning til dit projekt. Det gælder både mht. valg af materialer og værktøj til opgaven.

Hjælp til udvælgelse af byggematerialer

Her kan du for eksempel få rådgivning til udvælgelse af materialer til tag, trægulv, gulvfliser, køkken, vinduer, isolering og ny terrasse.

Rådgivning gør en stor forskel

Skal du fx udføre reparationer på dit tag, er det meget vigtigt, at du ved lige præcis, hvad du skal gøre. Taget er et af de vigtigste områder på et hus, og opstår der fejl her, kan det have skæbnesvanger betydning. Konsekvensen kan nemlig være, at der opstår fugtskader på tagkonstruktionen og resten af huset. I værste fald kan det udvikle sig til skimmelsvamp og råd, som kan ødelægge hele dit hus.

Det samme gælder, hvis du vil i gang med et haveprojekt. Så betaler det sig at få et godt råd fra en fagmand, som ved, hvordan du mest effektivt opnår det, du gerne vil.

Bestil et rådgivningsmøde hos XL-BYG

Det er meget let at bestille et rådgivningsmøde hos XL-BYG. Indtast blot dit navn og andre oplysninger i formularen her på siden. Her kan du også angive, hvilket tidspunkt der passer dig bedst. Så står vores medarbejdere klar til at vejlede og rådgive dig med dit projekt, uanset om det er i haven eller huset.

Du er selvfølgelig til enhver tid velkommen i din lokale XL-BYG, men bestiller du et møde på forhånd, sparer du tid, fordi du ikke skal vente på, at en af vores medarbejdere bliver ledig. Så kan du i ro og mag drøfte dit projekt med din XL-BYG rådgiver.

Erfaringen viser, at den tid der går med at få rådgivning og hjælp, som regel er meget godt givet ud.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk