PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Tid til nyt gulv?

Velkommen i XL-BYGs store Gulv- og Fliseshop. Få inspiration og gode idéer til dine nye gulve i brochuren med vores flotte, store sortiment af italienske fliser og klinker samt store udvalg af træ- og laminatgulve.

Tid til nyt gulv?

I kataloget her præsenteres hele udvalget af træ- og laminatgulve samt italienske fliser og klinker. Se aktuel pris i XL-BYG webshop på gulve og klinker og fliser, eller kontakt din lokale XL-BYG og få et godt tilbud.

Gulvbelægningen er helt afgørende for, hvilket udtryk dit hjem har. Er det mørkt eller lyst, mat eller blankt, varmt eller koldt? Den samme træsort udformet og efterbehandlet på forskellige måder kan give vidt forskellige udtryk. Er du til skarpe linjer og grå farver, kan et flisegulv i beton-look være det helt rigtige valg.  

Har du brug for et blødt trægulv, der skal ligge i et soveværelse med meget lidt trafik eller vil du hellere vælge et slidstærkt laminatgulv til samlingsrummet, hvor din travle familie oftest befinder sig?

Der findes utroligt mange slags trægulve, men er træ ikke lige dét, du leder efter, kan løsningen være et lækkert laminatgulv i en flot farve eller et frækt mønster. Eller måske er du på udkig efter klinker og fliser, der kan give dit hjem det helt rigtige minimalistiske look. 

I din lokale XL-BYG kan du i Gulv- og Fliseshoppen se udvalget, og samtidigt få gode råd og vejledning til dit gulvprojekt.

Læs brochuren med Gulve her

Læs brochuren med Fliser her

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk