PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Inspiration Hytter og Redskabsrum

Hent inspiration til indretning af dine udendørsområder. Se vores store udvalg af smarte og funktionelle hytter, pavilloner, redskabsrum og carporte.

Se vores store udvalg af hytter og andre Byg-Selv produkter!

BYGNORDIC by XL-BYG 

Udelivet har mange facetter, og det dejlige danske sommervejr indbyder ofte til en udendørs oplevelse – både med og uden tag over hovedet.
Der findes et stort udvalg af BYGNORDIC løsninger til både den lille og den store have. Her er alt, hvad hjertet kan begære af hytter, pavilloner, redskabsrum og carporte. Her er løsninger til haven, kolonihaven og indkørslen, der giver dig mulighed for at skabe liv og ånderum i dit udendørsmiljø. Hos XL-BYG fås de alle i en god kvalitet til fordelagtige priser.

Hytter, redskabsrum og pavilioner i Skandinavisk træ

Vores BYGNORDIC løsninger er produceret af træ, som stammer fra de skandinaviske lande. De er altså konstrueret til det danske klima, og vil derfor være velegnet til dit udendørsprojekt.
I denne brochure viser vi hele vores brede sortiment af BYGNORDIC såsom hytter, redskabsrum, pavilloner og Nordland carporte.
Produkterne tilbydes i XL-BYG forretningerne over hele Danmark. Her finder du også inspiration, trin-for-trin vejledning, information samt tips og gode råd til opsætning af din BYGNORDIC løsning.
 

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk