PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Sådan sikrer du dine vinduer mod ubudne gæster

Indbrudssikring gælder først og fremmest om at gøre det så besværligt som muligt for indbrudstyven at komme ind i huset.

Læsetid: 1-2 minutter 
 
En af de mest effektive metoder er at sikre vinduerne med et beslag, der gør det meget vanskeligt at bryde vinduet op. Beslaget her fra PN er utrolig nemt at montere, du kan gøre det selv på et kvarters tid bare ved hjælp af en boremaskine og skruetrækker.  

Sådan gør du

 

Trin 1 

Pakken indeholder et beslag i to dele, de nødvendige (hvidmalede) skruer, en skabelon, der nærmest gør det umuligt at montere beslagene forkert, samt et mærkat til montering på ruden, der fortæller, at her er der indbrudssikret.
 
 

Trin 2

Skabelonen monteres på vinduets karm/ramme med et par strimler tape. Det er vigtigt, at den anbringes rigtigt i forhold til højre/venstre og i forhold til karm/ramme (karmen er den faste del af vinduet - rammen den del der kan åbnes og lukkes).
 
 

Trin 3

Når skabelonen sidder korrekt, skal du "prikke for" med en syl eller en ganske lille ligekærv skruetrækker, til markering inden du borer for.
 
 

Trin 4

Alt afhængig af vinduestypen kan det være en fordel at montere beslagdelen på rammen først. Hvis vinduet uden problemer kan åbnes helt, er det dog lige meget, hvilken del du skruer fast først.
 
 

Trin 5

Beslaget, der monteres i rammen, gøres fast med 3 relativt korte skruer. Derfor er det nødvendigt at bore for med et 2 mm bor, inden du skruer - ellers kan du risikere, at træet flækker.
 
 

Trin 6

Når du skruer ramme-beslaget fast, er det en god ide at erstatte skruemaskinen med en håndskruetrækker. Den giver en bedre "føling" med, hvor hårdt du skruer.
 
 

Trin 7

Beslaget sikrer effektivt mod indbrud, samtidig med at det er nemt at åbne vinduet - blot ved at trække den hvide klods ud, og omvendt skubbe den på plads, når vinduet skal sikres. 
 
 

Trin 8

Monter til sidst det lille klistermærke der følger med, som meddeler, at hér er vinduerne sikret mod ubudne gæster.

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk