PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Casanova - Et moderne anneks

Casanova er et banebrydende anneks lavet i moderne materialer, der kræver minimum med vedligehold. Dermed er dette anneks ideelt for livsnyderen, som blot søger at anneks til ekstra selvforkælelse uden besvær.

Læsetid: 2-4 minutter 

Indret Casanova anneks efter dine behov

Casanova kan både indrettes og opbygges efter dine ønsker. Annekset er bygget op af vægmoduler, hvor man selv vælger, hvilke vægge, der skal anvendes. Naturligvis ud fra prædefinerede muligheder, så annekset får en solid konstruktion, der lever op til lovgivningen. Du kan vælge at have et anneks, hvor der kun er vinduer øverst oppe. Det holder nysgerrige øjne ude, men gør også rummet indelukket. Hvis man ønsker et anneks som et ekstra opholdsrum, er det derfor naturligt, at mange vælger at indsætte ”glasvægge”. Det giver et direkte udsyn til den omkringliggende natur og ikke mindst et skønt lysindfald. Hvis du skal bruge elinstallation i hytten, kan en væg til dette også indsættes. Derved er du sikret elektricitet i dit luksus anneks. De primære vægge er dog lavet i metal. Metalvæggene giver et flot udtryk med skarpe linjer, der fremhæver et moderne, minimalistisk design. Du kan vælge en metalkonstruktion i sølv eller mørk metallic grå. Vælg den farve, der passer bedst ind i dit område og din indretningsstil.

 

Udnyt det stærke tag

Hvis du ønsker at gøre noget ekstra ud af indretningen af dit Casanova anneks, bør du overveje at udnytte tagkonstruktionen. Taget i dette anneks er nemlig lavet med krydsfiner indvendigt og et 1,52 mm gummicover udvendigt. Tilsammen giver det en utrolig stærk og vandtæt tagløsning. En tagløsning der desuden kan holde op mod 215 kg/m2. Dette tag er således ideelt at gøre til et grønt tag, hvor der plantes planter øverst oppe. Det tager kanten af metalkonstruktionen og giver et mere rustikt udtryk, som ofte passer godt ind i naturen. Hæld kvalitetsjord ud og plant evt. krydderurter eller smukke blomster alt efter om du ønsker pryd eller nytteplanter. En Casanova hytte kan således blive til et ekstra ”højbed” i haven, eller skabe ekstra plads til nytteplanter i sommerhuset.Et anneks med høj sikkerhed

Et anneks, hytte og skur er ofte udsat for tyveri på grund af den lavere sikkerhed, man ofte finder her. Eftersom Casanova netop udtrykker elegance og luksus, er det væsentligt at sikkerheden er i top for ikke at friste omgivelserne. Derfor er Casanova udstyret med en stærk dør og ikke mindst et håndtag i rustfrit stål med en cylinderlås, der er godkendt af diverse forsikringsselskaber. Casanova er desuden bygget i en metalkonstruktion, der kræver minimal med vedligehold. Det øger sikkerheden markant, sammenlignet med almindelige træhytter og skure.


Casanova som opbevaringsrum for motorentusiaster

Netop grundet den høje sikkerhed er Casanova også en god mulighed, hvis du står og mangler opbevaringsrum til f.eks. din motorcykel, trailer, camplet eller lignende. Udstyr dit Casanova Anneks med aluminium gulvpaneler og vælg en garagedør eller dobbeltdør i fronten. Så har du pludselig en ekstra garage til den lidt dyrere hobby, hvor du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt sikkerheden er høj nok. Vælg eventuel kun vinduer i toppen, så man ikke kan se hvad skuret indeholder af værdifulde sager.

Et bredt udvalg af ekstraudstyr

Hvis du vælger at anvende dit Casanova anneks som et opbevaringsrum, kan du med fordel overveje nogle af de lækre tilbehørsmuligheder. Du kan indsætte et foldebord direkte i væggen, som således kun tager plads, når det er i brug. Du kan også installere hyldesystem, og nærmest indrette Casanova som et værksted. Hvis du er cykelentusiast er det ideelt at bruge Casanova til cykelværksted. Her kan du købe en cykelholder eller to og supplere med det nødvendige ekstra udstyr fra Biohort. Grundet 40 mm kvalitetsisolering skal du desuden ikke bekymre dig om frostskader i annekset. Du kan sågar sætte varme på. I så fald anbefales det dog, at du sørger for isolering ved taget.

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk