PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Anneks

Har du brug for ekstra plads til gæster, uforstyrret arbejde, afslapning og opbevaring, kan du få det med et smart anneks

Anneks

Anneks - XL-BYG

Et anneks er en ekstra bygning, som du har stående et sted på din grund. Mange placerer deres anneks i haven på et sted, de ellers ikke anvender. Hvis du sørger for, at det ikke står alt for langt væk fra dit hus, er det nemt at komme både til og fra annekset hen til hovedbygningen. Det kan være en fordel, at annekset er tæt på huset, hvis der ikke er indlagt toilet i annekset. Er man i annekset, bliver man nødt til at gå ind i huset for at benytte badeværelset, og så er det rart, at det er let at komme frem og tilbage.

Du kan få annekser i forskellige materialer. Nogle vælger at bygge deres anneks af mursten. Det kan give et solidt og godt anneks. Men en af de mest populære former for anneks er en solid træbygning. Det skyldes nok, at der er flere fordele ved at vælge denne type bygning som anneks fremfor en muret bygning.

Anneks - XL-BYG

Stærke fordele ved annekser

  • Med et anneks i haven og tæt på huset har du altid et sted, som du kan henvise gæster til. Annekset kan også bruges som kontor, hvis du mangler kontorplads inde i huset. Her kan du også byde familie og venner på kaffe, varm chokolade og nybagte boller, hvis du vil. Det vil børnene garanteret elske. Du kan eventuelt kombinere annekset med en hyggelig pavillon. Det kan også være meget rart blot at bruge annekset som et sted, du kan trække dig tilbage til, når du har brug for lidt fred og ro i en travl hverdag.
  • Om vinteren kan du bruge annekset til at opbevare nogle af de ting og sager, du ikke bruger på denne årstid og ikke har plads til i huset. Et alternativ er at opbevare disse ting i et redskabsrum.
  • Et anneks i træ er forholdsvis nemt at stille op på din grund. De fleste gør det selv-folk kan uden problemer selv opstille sådan et anneks i haven, hvis de køber en færdig byg selv anneks samlepakke. Som regel bliver man nødt til at være et par personer om opgaven, men er man det, kan annekset tit opstilles i løbet af nogle få dage.
  • Du behøver ikke nødvendigvis at anlægge et støbt fundament for at opstille et træ-anneks i din have. Annekset skal selfølgelig have et godt fundament, men du kan godt vælge en anden form for fundament end et støbt fundament.
  • Et anneks i træ er ofte betydelig billigere i anskaffelse end et muret anneks. I dag kan du faktisk få et anneks til en pris, som er meget rimelig og en overkommelig investering.
  • Mange kan godt lide det flotte udseende et anneks i træ har. Der er noget hyggeligt over en bjælkehytte i haven, som minder om et sommerhus.
  • Et træ-anneks er rimelig nemt at tage ned og fjerne igen, hvis du vil det. Det er straks noget vanskeligere med et muret anneks. Træ-annekset kan du også flytte til et andet sted, hvis du vil det - enten på din egen grund eller til et helt andet sted.

Et anneks kan kort sagt løse dine pladsproblemer på en nem og forholdsvis billig måde. Hvis du allerede har et sommerhus, men tit har brug for noget ekstra plads til overnattende gæster, kan du vælge at investere i et anneks til sommerhuset. Så er der plads til, at hele familien kan overnatte, når de kommer på besøg.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit anneks, kan du isolere det med isoleringsmateriale. Et godt isoleret annekser langt mere behageligt at være i, når der er koldt udenfor.

Male anneks - XL-BYG

Vedligeholdelse af annekser

Hvis du vil beholde dit anneks i en god og pæn stand så længe som muligt, er det vigtigt at vedligeholde det. Fra tid til anden bør du give træet en god træbeskyttelse, så det ikke bliver dårligt. Du kan eventuelt vælge en træbeskyttelse med farve, hvis du vil give annekset lidt kulør. Du kan finde alt, hvad du har brug for af træbeskyttelse og maling på XL-BYG kædens webshop.

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

Produkter:  0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk