PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Cykelskur

Et godt og solidt cykelskur holder cyklen i flot form meget længere


Cykelskur

Cykelskur - XL-BYG

Mange fordele ved et cykelskur

Et cykelskur er rart at have til at stille cyklerne i, så de står tørt og er beskyttet mod tyveri. Når cyklen står i ly for regn, sne og vind, er den også bedre beskyttet mod rust. Og det er lettere at holde den ren.

Til cykelskur kan du bruge et godt og solidt redskabsrum. Men det forudsætter selvfølgelig, at redskabsrummet er rimelig godt beskyttet mod indbrud, og at det er stort nok til cyklerne. En anden løsning kan være et åbent cykelskur. Det åbne skur beskytter selvfølgelig ikke din cykel lige så godt mod vejr og vind samt tyveri, men det fylder mindre og er endnu hurtigere at stille op.

Du kan have et cykelskur stående stort set hvor som helst, du vil på din grund. Men det er selvfølgelig mest praktisk, hvis det er let at komme til, når man kommer kørende på cyklen og gerne hurtigt vil stille den fra sig og komme ind i din bolig.

Cykelskur - XL-BYG

Et godt opbevaringsrum til cyklen

Et godt cykelskur har god plads til hele familiens cykler og hvad, du ellers har af cykelpumper, ekstra hjul og dæk, cykelophæng og andet cykeludstyr. Hvis skuret er stort nok til at rumme alt sammen, behøver du ikke at gå frem og tilbage, hver eneste gang du har brug for noget ekstra udstyr til cyklen.

Stil krav til det nye cykelskur

  • Et godt cykelskur har god plads til, at alle familiens cykler kan stå der. Hvis cykelskuret er for småt, kommer nogle af cyklerne let til at stå for tæt op ad hinanden. Så risikerer du, at de skrammer hinanden, og det kan være svært at få en cykel ud, som står bag ved de andre. Derfor er det vigtigt, at der er tilstrækkelig med plads i cykelskuret til alle de cykler, du gerne vil opbevare der. Det er en vigtig faktor at tage med i overvejelserne, når du vil købe et opbevaringsrum til cyklerne.
  • Det er vigtigt, at cykelskuret er solidt nok til at beskytte cyklerne mod indbrud. Hvis en tyv virkelig vil ind i et lukket cykelskur og er villig til at bruge alle midler, kan det selvfølgelig være svært at holde vedkommende ude. Men du kan gør meget for at sikre skuret mod indbrud. Ikke mindst er det vigtigt at sikre døren ind til cykelskuret godt mod indbrud, da det normalt er her, en tyv vil bane sig vej ind i skuret. Det kan du bl.a. gøre med en solid hængelås. Hvis du investerer i et godt låsesæt, kan du bruge den samme nøgle til både din bolig og cykelskuret.
  • Hvis cykelskuret skal holde længe og beskytte cyklerne godt mod vejr og vind, er det afgørende, at det er fremstillet af kvalitetsmaterialer med en lang holdbarhed. Det er også en god idé at undersøge, om skuret er konstrueret, så det står stabilt, når det er samlet og opstillet.
  • Skal cykelskuret være af træ, mursten eller et andet materiale? Et af de nyere materialer til cykelskure er kunstmaterialer, som helt eller delvist består af plast. Disse materialer har den fordel, at de har en ekstra lang holdbarhed, fordi de er stærke og yderst modstandsdygtige over for fugtangreb. Desuden kræver de stort set ingen vedligedholdelse.

Vedligeholdelse af cykelskuret

Male cykelskur - XL-BYG

Hvis du vil bevare dit cykelskur i tip-top form, er det vigtigt at vedligeholde det. Hvis skuret er af træ, bør du med jævne mellemrum give det en god træbeskyttelse, om beskytter det mod fugtskader, råd og svamp. Hvis det alligevel bliver angrebet af svamp, kan du bruge et godt desinfektionsmiddel til at fjerne skimmelsvampen med.

Hvis du vælger et cykelskur i et moderne plastmateriale, behøver du slet ikke at bekymre dig om fugt- og svampeangreb. Disse skure er som sagt slet ikke sårbare over for denne slags skader.

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk