PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Sådan redder du den fugtige kældervæg

Selv en lille smule fugt i kældervæggen, kan gøre kælderen ubrugelig til f.eks. opbevaring eller arbejdsværelse. Få en løsning på problemet her!

Læsetid: ca. 1-2 minutter

Skalflex Multitæt løser problemet på en effektiv måde, og det kan bruges på de fleste mineralske overflader som cementpuds, beton og mursten.

Sådan fugtsikrer du væggen

Skalflex Multitæt er en to-komponent, cementbaseret vandtætning til indvendig brug - f.eks. til kældervægge, hvor der ofte er et stort vandtryk. Se her, hvordan du gør:  

Trin 1

For at få et godt resultat, skal overfladen være helt ren og tør. Gammel kalk skal fjernes, skader - fx huller og revner - skal udbedres og al løst materiale fjernes.
 

Trin 2

Overfladen skal grundes med Skalflex Saltbinder/Primer. Midlet skal ikke fortyndes, men bruges koncentreret. Smør det på den rengjorte overflade med pensel eller rulle.

Trin 3

Skalflex Multitæt skal smøres på i to lag med pensel. Det første lag skal påføres med lodrette strøg nedefra og opefter. Efter 2-3 timer påføres lag nr. to med vandrette, lange strøg. Du skal bruge så meget materiale, at der påføres cirka 1 mm i hvert lag.

Trin 4

Du kan fremskynde hærdeprocessen, hvis du pensler et lag Saltbinder/Primer på umiddelbart efter påføringen af Multitæt lag nr. to.

Trin 5

Når laget af Multitæt er gennemtørt - det varer typisk (0,5-4 timer med Saltbinder ovenpå), skal slutpudsen, Skalflex Letpuds, påføres med et stålbrædt i en lagtykkelse på minimum 3, maksimum 8 mm.

Trin 6

Når pudsen har sat sig, pudses overfladen med Letpuds med et almindeligt pudsebrædt, og du har nu en rigtig god og fast bund - uanset om du vil male, eller om du vil klæbe væv, filt eller tapet på de nypudsede vægge.

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk