PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

En håndfuld fugemasser er nok

Se hvilke typer fugemasser du har brug for, hvor de kan bruges, og hvad deres særlige egenskaber er. Læs mere!
Fugning vindue

Læsetid: ca. 1-2 minutter

Udvalget af fugemasser er stort, men du kan faktisk klare dig med en håndfuld forskellige slags - og alligevel klare stort set alle almindelige fugeopgaver inde og ude.

Forskellige fuger til mange formål

Her får du en introduktion til de fugemasser, der kan klare de fleste gør-det-selv fugeopgaver. Nederst finder du et skema, hvor du få overblikket over egenskaberne på fugemasserne, så du kan finde den helt rigtige.

Acrylfugen er en rigtig all-rounder

Acrylfuge 557 er en all-round, vandbaseret acrylfugemasse, der anvendes til indendørs fugning omkring døre og vinduer, til udfyldning af revner, pladesamlinger og rørgennemføringer m.m. Fugemassen er endvidere velegnet til såkaldte ”lydfuger”, og den kan overmales med de fleste typer maling. 

Malerfugen giver en flot finish

Malerfinish 558 er en vandbaseret specialudviklet acrylfugemasse til fuger og revner i forbindelse med malerarbejde. Fugemassen har minimalt svind, den kan slibes og giver en perfekt bund for efterfølgende finish med maling. Anvendes til indendørs fugning og tætning ved paneler, karme, pladesamlinger, lette skillevægge m.m.

Byggesilicone til badeværelset

Fugearbejde badeværelse
Mestersilicone S 574 er en siliconefugemasse, som kan anvendes både til almindelige fuger og til fuger i badeværelser. Fugemassen har en høj elasticitet og er derfor meget velegnet til fugning af fx vinduer og døre. Mestersilicone S indeholder desuden et svampedræbende middel, som modvirker, at fugerne bliver sorte og grimme, når der fuges fx i badeværelset.

Byggefugen er perfekt til vinduer og døre

Fugearbejde dør
Sealflex Hybrid 522 anvendes som universal fugemasse i byggeri - både ude og inde. Den er særlig velegnet til fuger omkring døre og vinduer samt tætningsopgaver, hvor man ønsker en fuge, der senere kan males. Den er desuden meget modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Fugelimen tætner og limer

Combiflex 524 er en kombineret elastisk lim og fugemasse til montagearbejde i huset. Den kan anvendes både ude og inde, og den har en rigtig god vedhæftning til de fleste materialer. Bruges typisk til fugning af kogeplader og til limning på båden, i campingvognen og i bilen.

Få overblik over fugetyper og anvendelse

I skemaet ser du, hvilke fugeopgaver de enkelte fugetyper kan løse. Det er vigtigt at finde den rigtige fugemasse til opgaven, så du får en holdbar løsning. Danalim fugemasse type og anvendelse

Tip til dig, der stiller ekstra krav til din acrylfuge

Danaseal Interior 521 er en fugemasse til anvendelse, hvor du tidligere ville anvende en acrylfuge. Danaseal Interior 521 er det helt rigtige valg til dine indendørs fuger, når du ønsker det bedste. Indeholder ikke konserveringsmidler og er emissionstestet både iht. M1 og Emicode EC1+ og har dermed de laveste emissionsværdier. Optager større bevægelser end acrylfugen samtidig med at der ikke er noget svind, hvilket gør den optimal omkring døre vinduer, langs paneler og andre steder, hvor der ønskes en indvendig overmalbar fugemasse. 

Fugning vindueskarm 

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk