PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Byg det ultimative klædeskab

Jo større dit klædeskab er, desto nemmere er det for dig at holde orden. Så har du god plads i din bolig, kan du næsten ikke bygge skabet for stort!
 
Læsetid: 2-3 minutter 
 
Det ultimative klædeskab er placeret i direkte forbindelse med soveværelset. Her kan du få plads til hele garderoben og med den rigtige indretning får du et godt overblik, luft, orden og overskuelighed.

Sådan bygger du klædeskabet:

Mål omhyggeligt op 

Det gælder om at tage nøjagtige mål, når du måler op til skabet. Tag hellere for mange tjek-mål end for få - mål fx væghøjden flere steder, så du er sikker på at gulv og loft er lige. Skabene vi monterer her, er ikke forsynet med bagbeklædning - derfor er det vigtigt, at du har malet væggen bag skabet - inden du går i gang med monteringen.

Trin 1

Mål omhyggeligt højden i både venstre og højre side af skabene, det samme gælder dybdemål i venstre og højre side og det gælder bredden mod gulv og mod loft. Tag højde for ujævnheder, så skabet kan tilpasses - fx ved hjælp af kiler mellem væg og skab. Det er en god ide at fjerne evt. fod- og fejelister, inden du går i gang.

Trin 2

Tjek at du har fået alle de dele, du har bestilt. Det kræver kun lidt værktøj at samle skabene: boremaskine, målebånd og vaterpas. Skabene leveres med en detaljeret monterings-vejledning.

Trin 3

Start med montering af et skab i det ene hjørne. Det er vigtigt med det samme - inden du går videre - at montere en fast hylde i midten, så det høje skab afstives.

Trin 4

Når du skal bygge de efterfølgende skabe til og op, skal du starte med den øverste hylde og arbejde nedefter. Eventuelle bøjlestænger monteres til sidst.

Trin 5

Inden du kan montere lågerne, skal top- og bundprofilerne til disse monteres. Herefter monteres endevæggen og så er du klar til indretningen i skabet.

Trin 6

Monter udtræk og tjek, at alle delene passer sammen og at skuffer og udtrækshylder glider problemfrit.

Trin 7

Skabslågerne sættes på plads i top- og bundprofilerne og justeres, så de kører perfekt.

Trin 8

Skabet er færdigt og nu kommer den sjoveste del af arbejdet; det er tid til at lægge på plads i skuffer, hænge på bøjlestænger og skabe orden og overblik. 

Indretning

Inden du går i gang, er det en god idé at bruge lidt tid på at overveje detaljerne og indretningen i dit nye klædeskab; hvor mange personer skal bruge det, hvad skal der opbevares - skal der fx være mere hylde- end skuffeplads, skal skoene stå på udtrækshylder, og skal der være plads til lange kjoler og frakker? Det er kun fantasien, der sætter grænsen; har du behov for almindelige bøjlestænger eller stænger der kan vippes ned/ud, skal du have faste hylder eller udtrækshylder, er der behov for bukseudtræk, trådskuffer eller indbygget belysning?

Vi har rigtig god erfaring, når det gælder om at rådgive dig omkring det rigtige valg. Du kan enten vælge en standard-modul-pakke, eller du kan lade os skræddersy en løsning, der passer præcis til dine mål og behov.

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk