PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Bruser

Overvejer du at installere et nyt brusehjørne? Her kan du hente inspiration og gode råd

Bruser

Bruser - XL-BYG

Brusebadet er efterhånden blevet de fleste danskeres normale måde at tage bad på. Det er hurtigt, det er nemt og energiforbruget er ikke så stort.

Tidligere gik de fleste i karbad, når de skulle tage et bad. Og det er da også dejligt med et langt, varmt bad i et lækkert badekar. Men der går tid med det, og det koster en del at fylde badekarret op med varmt vand. Et varmt brusebad tager ikke ret lang tid og er blevet et fast morgenritual for de fleste danskere i en travl hverdag. Og vil du have et ekstra dejligt brusebad, kan du investere i en stor hovedbruser med varme vandstråler, der falder blødt ned.

Hvis du har dårlig plads

De fleste har deres bruseniche i badeværelset. Men hvis du fx bor i en mindre lejlighed og har dårligt med plads, kan du også vælge at placere en brusekabine et andet sted i din bolig. En brusekabine er helt lukket, så der ikke sprøjter vand ud på gulvet. Du kan få en rigtig flot designet brusekabine, så den ikke virker skæmmende på resten af boligen, selvom den står i et andet rum end badeværelset.

Uanset om du vælger et brusehjørne, en bruseafskærmning eller en brusekabine, er fordelen, at du skærmer området af fra resten af lokalet. Her har du et afgrænset sted, hvor du kan have shampoo, sæbe, svampe og børster stående og tage bad, når du vil uden at genere andre.

Bruser - XL-BYG

Brusenicher i flot design

Der er sket meget, hvad angår brusenichers udseende. Det kan man meget tydeligt se, hvis man sammenligner moderne, flot designede brusenicher med ældre brusebade. Moderne brusenicher kan fås med flot designede glasvægge, forkromet brusearmatur, som gør det til en rigtig dejlig oplevelse at gå i bad. Hvis du samtidig har flotte gulvfliser og vægfliser, kan du få et rigtig lækkert badeværelse. Hvis du desuden monterer gulvvarme, er det altid behageligt varmt at træde ud på badeværelsesgulvet - også en kold vinterdag. En flot bruseniche behøver ikke at koste alverden. I dag kan du for et meget rimelig beløb få en rigtig flot bruseafskærmning, som passer godt ind i resten af badeværelset og højner det indtryk, man får af det.

Bruser - XL-BYG

Den bedste bruser til dit behov

Bruseafskærmning

Der findes mange forskellige typer brusenicher på markedet i dag. Du kan både få bruseafskærmninger, som lukker bruseområdet af på én side og bruseafskærmninger, som lukker helt af på to sider.

Brusehjørne

Mange vælger et brusehjørne, når de vil installere en ny bruseniche. Brusehjørnet er ofte fremstillet af buet, hærdet glasdøre. Når de er foldet ud, støder de op mod hinanden, så de lukker af ind til brusenichen, når du tager bad. Når de foldes sammen, ind mod væggene i hjørnet, optager hele brusehjørnet stort set ingen plads i badeværelset.

Brusekabine

Hvis du vil lukke helt af, så brusenichen er lukket på alle sider, kan du vælge en brusekabine. Moderne brusekabiner kan se rigtig smarte ud og have alt det udstyr, du vil have i brusebadet: Brusestangsæt med hovedbruser og håndbruser osv.

En brusekabine er en god løsning, hvis du vil etablere brusebad et sted, hvor du ikke er helt sikker på, om væggene er vandtætte og kan klare mængden af vand fra bruseren. Mange har kæmpet med vandskader, som er opstået, efter de etablerede en bruseniche på første sal af deres hus. Efterfølgende har de opdaget, at bruseområdet ikke er helt tæt, og der er sivet vand ned i etageadskillelsen. Så kan en brusekabine være en god løsning.

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk