PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Tæt på højtryksrenseren

Højtryksrenseren er en rigtig effektiv og multi-anvendelig rengøringsmaskine, som klarer meget forskelligartede opgaver; fx når terrassen skal gøres forårsklar, når bilen skal vaskes, eller når kloakken er stoppet.


Læsetid: 2-3 minutter

Hvordan virker en højtryksrenser? 

Ved hjælp af en kraftig elektrisk pumpe dannes det høje (vand)tryk inde i maskinen. Når vandet ”blæses” ud, går det gennem en særlig dyse, som også er med til at øge effekten af højtryksrenseren. En højtryksrenser til almindelig brug i hus og have har typisk et tryk på 130 bar.

Det høje tryk bevirker også at højtryksrenseren ligefrem er vandbesparende. Den bruger typisk mellem 400 og 500 liter vand i timen - eller mindre end det halve af en god, effektiv udendørs vandhane.

 

Vælg den rette indstilling på dysen 

Spulerøret er forsynet med en dyse, der sætter ekstra fart på vandstrålen. Hvilken indstilling dysen står på, er af essentiel betydning. Nogle opgaver kræver en hård stråle, mens andre kræver en nøje udvalgt stråle, der ikke skader materialerne, som skal rengøres.

De fleste højtryksrensere har en dyse, der kan indstilles enten til en rund, punktformet stråle, der renser meget effektivt men hårdt. Den kan også indstilles til en større, flad stråle, der dækker et større areal, men som til gengæld er knap så kraftig.

Desuden fås en særlig, roterende dyse til din højtryksrenser, der, i store træk, forener den runde, punktformede stråles effektivitet med den flade stråles større dækning/areal.

Dysen kan endelig indstilles til at give en meget blød stråle, så du kan anvende din højtryksrenser til efterrensning. Den skyller kun; nærmest som en haveslange med spreder!  

 

Et bredt udvalg af tilbehør 

Til langt de fleste højtryksrensere findes et stort tilbehørsprogram til montering på spulehåndtaget. Flere typer vaskebørster, bl.a. med roterende børster, en kloakrenser, der både renser kloakken og automastik føres frem gennem selve kloakken. Desuden fås forskellige systemer til automatisk dosering af fx rengøringsmidler; enten med en slange direkte i en større dunk, eller i mindre mængder fra en lille beholder, der monteres direkte på spulehåndtaget. Med alt dette tilbehør, kan man således benytte sin højtryksrenser til nærmest alle udendørs rengøringsopgaver.
Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk