PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Tilbehør til grill

Tilbehør til både gas-, kul- og elgrill er et kapitel for sig selv. Det er her, grillentusiasterne kommer på banen og kombinerer kreativitet og godt udstyr til at fremtrylle nye og lækre retter på grillen.
Alt om grill - Tilbehør til grillen - Lækre spareribs

Læsetid ca: 2-3 minutter

Brug tilbehør og lav spændende grillmad 

Grillmad behøver ikke blot bestå af pølser og brød. Med det rigtige tilbehør til grill kan du lave et lækkert måltid mad på en simpel måde. Helt uden at skulle sætte flere timer af til det.

Et rotisseri til saftig kylling, stege og sprøde grøntsager

Én måde, hvorpå man let kan udvide menuen fra pølser og brød, er ved at anvende et rotisseri. Et rotisseri sikrer at kødet bliver stegt ligeligt på alle sider. Derudover bliver saften inde i kødet, så man f.eks. får en dejlig saftig kylling i stedet for tør. Du kan også roligt lave en lækker steg på rotisseriet – Flæskesteg og oksemørbrad er ideelle til dette. Udover at kød kan tilberedes på et rotisseri, så kan man med en grøntsagskurv til rotisseriet også tilberede grøntsager. Et rotisseri med grøntsagskurv skaber de sprødeste pomfritter, fordi de ligesom kødet bliver stegt på alle sider – Uden du skal huske at vende dem undervejs.Alt om grill - Tilbehør til grillen - Pommes frites

Udvid dit grill repertoire med en stegholder og kyllingeholder

Foretrækker du ikke at anvende et rotisseri, er det stadig muligt at få en lækker steg fra grillen. Anvend en stegholder og stil den i en foliebakke. På den måde får du alt den dejlige saft fra stegen, så du kan lave en lækker sovs dertil. Du kan også lægge lidt grøntsager ned i foliebakken, så de opsuger noget af smagen fra kødet. Med en stegholder, skal man huske at være opmærksom på kødets underside, den sidde der vender ned mod grillen. Selvom man ofte bruger indirekte varme til en steg, kan undersiden stadig blive branket, såfremt man ikke vender den tidsnok.
Du kan også anvende en stegholder til at lave en hel grillkylling. Her er konceptet det samme, om end man skal være særligt opmærksom på at få vendt kyllingen så skindet bliver sprødt over det hele.
Til kyllinger findes dog en helt særlige kyllingeholder. Den er lavet i doughnut form, hvor midten er et hulrum hvori man kan hælde væske, samt fastøge kyllingen. Dermed har man den perfekte holder til at lave pipfugl på dåse. Væsken man tilføre kan være nøjagtig i den smag man ønsker. Klassikere er dog at anvende cola eller øl, mens de lidt mere usædvanlige udgaver er med øl der er tilsat krydderier som enebær, citrontimian og rosmarin.  

Alt om grill - Tilbehør til grillen - Pizzasten

Sprøde pizzabunde med en pizzasten til grill

Ét af de mere populære tilbehør til grill er en pizzasten. Det er ikke uden grund, da en pizzasten nærmest udfører mirakler på en grill. Når man laver Pizza på pizzasten i grill, vil man opleve, at bunden bliver enormt sprød. Særligt hvis man har lavet en pizzadej, der indeholder durummel eller Tipo 00 hvedemel. For at undgå en forbrændt pizzabund bør man desuden anvende indirekte varme, når først pizzastenen er blevet varm. En pizzasten kan dog anvendes til andet end lækre, sprøde pizzaer. De kan også anvendes til at bage almindeligt brød. Prøv f.eks. at lave fladbrød eller lignende. Det tage ringen tid når først stenen er varm og det er lettere at lave på grill end på pande.  


Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk