PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Grill hvor som helst

At grille er sjovest i naturen, men det behøver ikke nødvendigvis at være engangsgrillen, der dikterer hvad du griller. Læs med og få gode råd til at grille hvor som helst.

Grill i det friAlt om grill - Grill hvor som helst

Læsetid: ca. 1-2 minutter

Hvem siger, man kun kan grille hjemme i haven? Du kender sikkert engangsgrillen til picnic på stranden, men hvad med grill ved campingvognen, om bord på båden i lystbådehavnen, til fodboldklubbens sommerfest, i parken eller alle de andre steder, hvor det er hyggeligt at samles om et lækkert udendørs måltid om sommeren.

Husk naturligvis at tjekke offentlige arealers eventuelle regler for brug af åben ild. Det er for eksempel forbudt i skovområder på grund af brandfare. 

Du behøves ikke at lade dig begrænse af engangsgrillens plads til et par pølser og to hakkebøffer. Mange af de store grillproducenter har i dag transportable grills, som kan lige så meget som den store havegrill, men er fremstillet således, at de er lette at transportere ved hjælp af bærehåndtag og kan klappes sammen efter brug. 

Når du griller på farten, skal du huske, at de varme kul skal smides i en brandfast beholder og ikke i en almindelig skraldespand. På stranden er det også vigtigt at hælde koldt vand eller godt med sand ovenpå det sted, din grill har stået. Ellers kan den næste strandgæst brænde en bar fod ganske alvorligt på det opvarmede sand.

Alt om grill - Grill hvor som helst (natur)

Mad til picnic

Tager du på en picnic med din grill, er det en god idé at have maden så velforberedt som muligt. Sæt for eksempel marineret og krydret kød og grønt i mundrette stykker på grillspid, pak i plastikposer og læg i køletaske. Så har du et ”alt-i-et” måltid, som du kan servere sammen med et lækkert brød og en fyldig salat. Det er selvfølgelig vigtigt at holde råt kød adskilt fra for eksempel brød og grønt, som ikke skal på grillen, så du ikke overfører bakterier fra kødet til tilbehøret.

 

Var artiklen god?

0
0

Del artiklen

Relaterede produkter

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk