PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Proffcenter download

XL-BYG kæden har udviklet en applikation, der fungerer som et enkelt og effektivt arbejdsredskab, som skal lette håndværkeres hverdag. Det primære værktøj er en vindues- og døropmåling, men også de øvrige funktioner i app’en gør den brugbar til mange forskellige opgaver i hverdagen 

En telefon er et vigtigt stykke værktøj i håndværkerens hverdag –og en smartphone kan udbygges, så den bliver helt uundværlig. Det er en del af tanken bag XL-BYG kædens applikation til håndværkere.

App’en er først og fremmest et redskab til nemmere vindues- og døropmåling

Med en elektronisk blok kan opmålinger, notater og billeder samles og bruges til at indhente tilbud. Det hele foregår helt enkelt med forskellige muligheder, så alle informationer er på plads fra starten. Opmålingerne kan efterfølende sendes direkte per mail fra applikationen.  På den måde kan du spare tid og undgå fejl i arbejdsprocessen.

Den nye mobile værktøjskasse har meget mere at byde på

I samarbejde med en række professionelle håndværkere, er udvalgt en række relevante redskaber, der er inkluderet i XL-BYG kædens app. Det er de værktøjer, som du ofte har brug for i dagligdagen, og som derfor er rare at have ved hånden.

Kørebog og VIP-kort på telefonen

En af funktionerne i app’en er den elektroniske kørebog, der nemt kan holde styr på antal kørte kilometer. Kørslen kan derfor tilknyttes og faktureres til et givent projekt. 

XL-VIP er kortet til de professionelle. Med et XL-VIP kort har du en landsdækkende lokalaftale, der betyder, at du kan handle på samme vilkår uanset hvor i landet, der arbejdes. Med app'en er dit XL-VIP kort automatisk indbygget i telefonen.

Den aktuelle tilbudsavis fra XL-BYG PROFFCENTER samt muligheden for at finde nærmeste XL-BYG forretning, navigere dertil eller kontakte den, er desuden en del af applikationen.

Øvrige funktioner er integrerede værktøjer som vaterpas og vinkelmåler samt en formelsamling, til relevante udregninger.

Download XL-BYG PROFFcenter app til din mobil nu

Download på App Store her (via mobil)

Download på Android Market her (via mobil)

Produkter:  0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man. - fre. kl. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk