PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Spar tid og penge på dine byggeprojekter

Med EasyFix bærende søjler oplever du hurtigt, at arbejdsprocessen bliver lettere. Du har selv mulighed for at justere og montere søjlerne, alt efter hvilket projekt du skal i gang med. Derudover er der tid og penge at spare, da besøget ved smeden ikke længere er nødvendigt.

EasyFix er en bærende søjle, som kan bruges til renovering og diverse byggeprojekter. Du kan selv forkorte eller forlænge søjlerne, ved hjælp af de medfølgende pomklodser som findes i flere størrelser, alt efter hvilket projekt du er i gang med. Der er derfor tid at spare under byggeprocessen. Firmaet Tømrer Johannes ApS har gode erfaringer med EasyFix og har anvendt EasyFix Mini i forbindelse med montering af flere vinduespartier. Her oplevede tømrermester Johannes med det samme, at der var tid at spare. 

’’Jeg kan montere en EasyFix søjle på 3-4 minutter. Det er bare at pakke den ud af kassen og justere højden, så den passer lige til vinduet. Det sparer mig oceaner af tid i forhold til at skulle klodse en normal stolpe op” fortæller tømrermester Johannes.  
Derudover skal der skal ikke længere bruges tid på at opmåle søjlernes længde, vente på at få en smed til at lave dem og bagefter bruge tid på at tilpasse dem til byggeriet. EasyFix bærende søjler er justerbare, så man altid har mulighed for at ændre længden alt efter, hvilket projekt man har gang i. 
 
”Før vi begyndte at bruge EasyFix, var processen noget mere tung. Først skulle vi have en smed ud og måle op. Så skulle stolperne produceres. Og når vi så fik de færdige stolper to uger efter, måtte vi ofte gå efter og klodse dem op, fordi der måske manglende en centimeter her og der. Det slipper vi for nu, fordi vi selv kan tilpasse højden med det samme’’. 
 
”I sidste ende betyder det, at vores kunder ikke lider under byggerodet længere end højst nødvendigt. Det betyder også, at jeg kan sende en faktura nærmest dagen efter, vi har skiftet vinduer’’ siger tømrermester Johannes. 
 
Udover den sparede tid får du også garanti på kvalitet og opfyldte lovkrav på dine EasyFix søjler. Desuden er EasyFix CE-mærket og galvaniseret i korrosionsklasse C3. EasyFix er derfor et sikkert valg, hvor du slipper for at bekymre dig for, om søjlerne lever op til alle standarder.
 
”Stolperne er godkendt ved Statens Teknologiske Institut, og de kommer med garantier til ingeniørerne ift. kvalitet og lovkrav. Det får man ikke normalt ved en smed. Og det er noget, ingeniørerne i byggeprojektet forstår” fortæller tømrermester Johannes. 
 
EasyFix findes i fire forskellige størrelser, som kan klare belastninger fra 0,9 ton og op til 7,8 ton. Der findes derfor utallige muligheder, hvis du skal til at renovere eller gå i gang med et nyt byggeprojekt. De mindste søjler er oplagte til montering af vinduespartier, terrasser og indvendige vægge. Mens de større søjler kan bruges til tagkonstruktioner, bærende vægge, udhæng og carporte. EasyFix søjler giver dig derfor en stor fleksibilitet til både byggeri og renovering. 
 
”Det er et lækkert, fleksibelt produkt, der er nemt at arbejde med og godkendt i forhold til alle standarder. Så vi behøver ikke bekymre os om, hvorvidt vi lever op til gældende lovkrav. Men vigtigst af alt kan vi komme videre med det samme, for det er jo vores tid, der er det dyreste. Så jeg vil helt sikkert bruge EasyFix igen” afslutter tømrermester Johannes. 
 
Søjlerne findes i 4 størrelser:
EasyFix Tall justeres fra 2570-3340 mm
EasyFix Standard justeres fra 1800-2570 mm
EasyFix Mini 100 justeres fra 1000-1750 mm
EasyFix Mini 175 justeres fra 1750-2500 mm

Tilbehør:
Befæstigelses-klodser til vinduesmontage
Vederlagsplader til top og bund for et ekstra stærkt/stabilt vederlag.

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

Produkter:  0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man. - fre. kl. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk