PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0
TopBanner LOGO

For den professionelle håndværker

Banner - XL-BYG PROFF-KORTET

XL-BYG PROFFCENTER APP

XL-BYG kæden har udviklet en app, der fungerer som et enkelt og effektivt arbejdsredskab, til at lette håndværkeres hverdag. Det primære værktøj er en vindues- og døropmåling, men de øvrige funktioner i appen gør den brugbar til mange forskellige opgaver i hverdagen 

En telefon er et vigtigt stykke værktøj i håndværkerens hverdag – og en smartphone kan udbygges, så den bliver helt uundværlig. Det er en del af tanken bag XL-BYG PROFFCENTER appen.

Appen er først og fremmest et redskab til nemmere vindues- og døropmåling

Med en elektronisk blok kan opmålinger, notater og billeder samles og bruges til at indhente tilbud. Det hele foregår helt enkelt med forskellige muligheder, så alle informationer er på plads fra starten. Opmålingerne kan efterfølende sendes direkte per mail fra appen.  På den måde kan du spare tid og undgå fejl i arbejdsprocessen.

Den nye mobile værktøjskasse har meget mere at byde på

I samarbejde med en række professionelle håndværkere, er udvalgt en række relevante redskaber, der er inkluderet i appen. Det er de værktøjer, som du ofte har brug for i dagligdagen, og som derfor er rare at have ved hånden.

Kørebog og VIP-kort på telefonen

En af funktionerne i app’en er den elektroniske kørebog, der nemt kan holde styr på antal kørte kilometer. Kørslen kan derfor tilknyttes og faktureres til et givent projekt. 

XL-VIP er kortet til de professionelle. Med et XL-VIP kort har du en landsdækkende lokalaftale, der betyder, at du kan handle på samme vilkår uanset hvor i landet, der arbejdes. Med appen er dit XL-VIP kort automatisk indbygget i telefonen, så du altid har det med.

Med appen kan du finde den nærmeste XL-BYG forretning, navigere dertil eller kontakte den. Øvrige funktioner er integrerede værktøjer som vaterpas og vinkelmåler samt en formelsamling, til relevante udregninger.

Download PROFFCENTER appen

Download på App Store

Download på Android Market

Produkter:  0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man. - fre. kl. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk