RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Build by Modulia - 3D Tegneprogram

Billed BUILD modulia

Build by Modulia er designet til at kunne tilpasses dine behov

Build by Modulia har gjort det lettere for dig, at designe dit helt eget drømmerum, i præcis de materialer og farver, der passer bedst til dig og din stil. Derfor har vi også udviklet et designprogram, som gør planlægningen af dit nye køkken, bad og bryggers let. På linket herunder kommer du ind i designer-programmet og du kan nemt og hurtigt komme i gang med at designe dit nye Build by Modulia køkken, bad og bryggers eller skydedøre.

Brug designprogrammerne

I vores tegneprogrammer, kan du eksperimentere med forskellige opstillinger og gemme dit projekt. Du kan hele tiden følge med i prisen, så du hele tiden er opmærksom på, hvilken pris dit projekt ender på. Når du er færdig og klar til at bestille, kan du vælge at gemme din tegning og derefter henvende dig i en XL-BYG forretning. Køkkenafdelingen vil derefter hjælpe dig med at gennemgå dit projekt for at sikre sig, at alt er, som det skal være, inden du bestiller.

Husk tilbehør

I tegneprogrammet kan du også eksperimentere med et væld af forskelligt tilbehør. Til skydedørsløsningerne findes der uanede muligheder for bøjlestænger, snavsekurv, skoudtræk og meget mere. Til køkkenet kan du finde tilbehør, der gør det let for dig at organisere alle dine køkkenting på en praktisk måde, og du finder også et bredt udvalg af greb og låger til dit køkken. 

OBS! Fungerer desværre ikke i Google Chrome 

 

Start skydedørsdesigner her

Start køkken-, bad-, og bryggersdesigner her

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk