RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Build by Modulia - skabe med skydedøre

Billede skydedøre

Skabe med skydedøre - præcis som du vil have dem

Build by Modulia gør det muligt at designe et unikt skab alt efter personlige ønsker og behov. Du kan selv bestemme farver og materialer og mixe det, så det er lige i din smag. Du kan vælge mellem melamin, spejl og glas, og kombinere det med et bredt udvalg af flotte farver. Du kan selv vælge, hvor stort skabet skal være, hvor mange skydedøre du vil have, og i hvilket design du ønsker, dit skab skal være.

To koncepter i høj kvalitet

Build by Modulia har lanceret to forskellige koncepter til skydedøre, henholdsvis Modul One og Modul Zero, begge af høj kvalitet og designet efter gør-det-selv principper. Med Modul One får du en dør med aluramme, mens du med Modul Zero får et flot, indfræst alu-greb i hver dør. Begge løsninger leveres i præcis de mål og materialer, du ønsker, så den unikke løsning passer til dit hjem. Dog har begge koncepter en maksimal størrelse, som for Modul One er H: 275 cm x B: 150 cm, mens Modul Zero har en maksimal størrelse på H: 275 cm x B: 102 cm. Når du bestiller skabet, kan du selv bestemme, hvorvidt du vil have skabet leveret samlet, eller om du vil spare penge og selv samle det.

Uanede indretningsmuligheder

Build by Modulia tilbyder et bredt og lækkert udvalg af tilbehør til både Modul One og Modul Zero. Indretningsmodulerne findes med en bredde på 40, 60 og 80 cm, og er med bagbeklædning og en fast hylde. Tilpas indretningen bag skydedørene med alubakker, metabakker eller udtræk med omkransgitter. Du kan også tilføje skoudtræk, bøjlestænger eller en vasketøjskurv og meget mere. Med deres store produktsortiment gør Modulia det muligt at udnytte al pladsen bedst muligt, så det stemmer overens med lige præcis dine behov.

Start nu – design dit eget skab med skydedøre

Det er nemt at skræddersy en skydedørsløsning til dit hjem. Brug det smarte tegneprogram og se prisen med det samme, når du sætter din løsning sammen. I tegneprogrammet vælger du selv størrelse, antal døre, materiale, indretning m.m., så du til sidst har en helt unik skydedørsløsning, lige efter eget ønske. Start tegneprogrammet med det samme ved at trykke på den grønne knap herunder.

Sådan gør du:

  • Design din skydedørsløsning i tegneprogrammet
  • Print tegningerne ud
  • Tag tegningerne med i din lokale XL-BYG og så hjælper vi dig med at tjekke, at du har det hele med.

Start tegneprogram til skydedøre her

 Læs mere om koncepterne Modul One og Modul Zero herunder.

Modul One

Modul Zero

Se mere i Build by Modulia skydedørsbrochuren her og hent masser af inspiration og ideer til din nye skydedørsløsning
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk