RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Build by Modulia - køkken, bad og bryggers

Billede

Køkken, bad og bryggers – lige som du vil have det

Med Build by Modulias velgennemtænkte køkken, bad og bryggers koncept, har du nu muligheden for selv at designe dit nye køkken, bad og bryggers, så du får det præcis, som du vil have det. Build by Modulia har et bredt sortiment, så du kan få dine ønsker opfyldt. Hele sortimentet er udført i kvalitetsmaterialer, hvor der er fokus på både form og funktionalitet.

Modulia katalog

Sådan får du dit nye køkken, bad eller garderobe

Build by Modulia har gjort det nemt for dig at designe dit nye drømmerum. De har udviklet et tegneprogram, hvor du kan gå ind og føre dine tanker og drømme ud i livet. Når du er færdig med at tegne, kan du færdiggøre din tegning og se den samlede pris på projektet. Du kan også gemme din tegning, så du altid kan gå tilbage og ændre på dine valg.

Husk at måle dit rum op, så du har nøjagtige mål på døre og vinduer m.m.

Du kan også hente masser af inspiration i Modulia brochuren.

Gå til tegneprogram

Tips og tricks

Det er altid en god ide at hente inspiration fra vores brochure, så du ved, hvor mange forskellige muligheder vi har at tilbyde. Skriv gerne ned når du ser noget, der passer til dig, din stil og dit hjem, både udseende og funktioner. Du kan med fordel besøge din nærmeste XL-BYG Build by Modulia forhandler, så du kan se både køkken, bad og bryggers i virkeligheden, inden du bestiller. Vi anbefaler også, at du tager dine tegninger fra tegneprogrammet med ind i din nærmeste XL-BYG butik, så kan vi hjælpe dig med at kontrollere, at alt er, som det skal være, inden du bestiller.

Nemt, hurtigt og billigt!

Med Build by Modulia kan du vælge, hvorvidt du selv ønsker at samle dine møbler, eller om du gerne vil have dem leveret samlet. Ønsker du selv at samle dem, kan du spare en del penge og alle delene til dit nye køkken, bryggers eller bad bliver leveret i flade kasser med letforståelige samlevejledninger. Leveringstiden for usamlede produkter er ca. 5-10 dage.

Ønsker du derimod at få dine produkter leveret samlet, tilbyder Modulia at gøre dette for dig, så du kan spare tid og slippe for besværet. Vær dog opmærksom på, at det koster et ekstra gebyr. Leveringstiden for samlede produkter tager yderligere to uger i forhold til de usamlede produkter.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk