Bliv XL-BYGGER - byg stort og spar stort
XL-BYGGER - BYG STORT SPAR STORT
XL-BYGGER HANDLER HOS OS

XL-RABAT TIL XL-BYGGERE

I XL-BYG belønner vi dig, der tænker stort og bygger stort med gode rabatter og solid rådgivning. Det kalder vi XL-Rabat. Hvor meget rabat, du præcist kan få, er altid et lokalt anliggende og vurderes af den enkelte XL-BYG forretning fra sag til sag. For at modtage XL-Rabat på dine indkøb, skal du blot oprette en gratis konto. Kontakt din lokale XL-BYG for at høre mere om dine muligheder for at få XL-Rabat på dine byggeprojekter.


Bliv XL-BYGGER
4 GODE GRUNDE

FÅ ET TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

I XL-BYG har vi stor erfaring med både små og store byggeprojekter til XL-BYGGEREN. Uanset om du skal bygge ny carport, skifte vinduer eller i gang med et projekt, der kræver byggematerialer, så kan XL-BYG hjælpe dig godt i gang. Allerede inden for 24 timer kan du få et tilbud på dit projekt her.

24 TIMER

BOOK ET GRATIS MØDE MED EN FAGMAND

Vi har mange års erfaring i at rådgive inden for alle typer af projekter, så har du behov for at få snakket dit byggeprojekt igennem, så tilbyder vi at du kan booke et gratis møde med din lokale XL-BYG fagmand her.

BOOK ET MØDE

FIND DEN HELT RIGTIGE HÅNDVÆRKER

Hos XL-BYG arbejder vi tæt sammen med lokale håndværkere over hele landet, og vi kan altid anbefale en dygtig håndværker til lige netop den opgave, du skal have løst. Uanset om det er en tømrer, murer, brolægger eller VVS’er. I forretningen kan du få et visitkort med, eller vi kan stå for kontakten, hvis du foretrækker. Kig ned og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe.

FIND HÅNDVÆRKER

SPAR PENGE VED AT TÆNKE "GRØNT"

Vidste du, at der er op til 12.000 kr. pr. person at hente om året på håndværksydelser inden for fx isolering eller montering af mere energirigtige vinduer og yderdøre?

I 2017 er der tilføjet en række nye grønne ydelser, så håndværkerfradraget nu blandt andet omfatter isolering af tag, isolering af ydervægge, isolering af gulve, udskiftning af vinduer og yderdøre, sikring mod oversvømmelse, radonsikring, afmontering af brændeovne og forbedring af skorsten. Tag en snak med din lokale XL-BYG eller læs mere her.


HÅNDVÆRKERFRADRAGET

BESTIL ONLINE OG HENT I FORRETNINGEN

Når du bestiller dine byggematerialer online, så står de få dage efter klar i din lokale XL-BYG.
Du slipper for at kører flere gange og kan samtidig nyde godt af vores ekspertise i forretningen.

FIND DINE VARER HER

MANGE FLERE TILBUD I 10-ÅRET 

XL-BYG fejrer 10-året med alle vores gode kunder med en lang række af tilbud og ekstra besparelser. Nogle tilbud kan du få i alle XL-BYG BYGGECENTRE og andre kan du kun få på XL-BYGs webshop. Læs meget mere om alle de fordele, som XL-BYGs 10 år giver for dig som kunde her på siden. 

DE 10 FØRSTE DAGE I MÅNEDEN

For dig der besøger og handler på xl-byg.dk, vil der de 10 første dage i hver måned være superaktuelle tilbud med store besparelser, som du kun kan købe i XL-BYGs webshop. Har du tilmeldt dig XL-BYGs nyhedsmail får du besked om tilbuddene et par dage før d. 1 i hver måned og ellers kan du i de 10 første dage af måneden altid se tilbuddene på xl-byg.dk/de10foerstedage.

DEN 10. MELLEM 10 OG 10

Hver den 10. i en måned tilbyder XL-BYGs webshop dig mellem kl. 10 om formiddagen og kl. 10 om aftenen 3 special tilbud, hvor det gælder om at slå til, inden det er for sent, hvis du er i markedet for et eller flere af disse tilbud. Du kan som privat forbruger kun få tilbuddene i XL-BYGs webshop. Har du tilmeldt dig XL-BYGs nyhedsmail får du besked om disse special tilbud, der kun gælder i 12 timer, et par dage før d. 10. i måneden. Se mere på xl-byg.dk/dag10mellem10og10.

10’ER WEEKEND I XL-BYG:

I alle XL-BYG BYGGECENTRE er den sidste weekend i hver måned 10’ER WEEKEND, hvor vi tilbyder dig som privat forbruger nogle superaktuelle tidsbegrænsede tilbud, som det er værd at køre efter – eller søge og klikke på, hvis du helst vil handle på XL-BYGs webshop. Så hold øje med XL-BYGs tilbudsavis op til den sidste weekend i måneden. Har du tilmeldt dig XL-BYGs nyhedsmail har du som med alle de andre tilbud i XL-BYGs tilbudsavis mulighed for at købe allerede kl. 17.00 dagen før.

UGENS TOP 10 TILBUD

Hver eneste uge i 10-året kan du i XL-BYGs webshop og her på siden finde UGENS TOP 10-TILBUD i XL-BYG. Top 10 tilbud i XL-BYG er de tilbud, som vi finder mest attraktive i den pågældende uge for dig som privat forbruger. TOP 10 tilbuddene kan du få i alle XL-BYG BYGGECENTRE og i XL-BYGs webshop. Har du tilmeldt dig XL-BYGs nyhedsmail vil du altid dagen inden vores kampagne starter (om fredagen som hovedregel) få besked om de tilbud, som vi regner med, at også du synes er de mestattraktive.

10 første dage i måneden
10 første dage
i måneden
10 første dage i måneden
Den 10.
fra 10 til 10
10 første dage i måneden
10'er weekend
 
10 første dage i måneden
Ugens
top-10 tilbud
2
Luk
Luk