Black Friday i XL-BYG med vilde tilbud og prisfald

SORTE FRIDAGE TILBUD

Produkt 1 - man-tors
Produkt 2 - man-tors
Produkt 3 - man-tors
Produkt 4 - man-tors

Grill

Værktøj

Haven

VVS

Beklædning

Trælast

Åbningstider 2017

HVAD ER BLACK FRIDAY?

4 dage med prisfald og vilde tilbud

Black Friday i Danmark
Black Friday i Danmark

Første gang vi så Black Friday i Danmark var i 2013. Siden er shoppinglysten og mængden af de mange gode tilbud vokset, og Black Friday er blevet en ekstrem populær shoppingdag. Hos XL-BYG fejrer vi også Black Friday med et væld af gode tilbud på projekter til hus og have. 

Black Friday er startskud til julehandlen
Black Friday er startskud til julehandlen

De mange gode tilbud på Black Friday er en oplagt chance for dig, der gerne vil være i god tid med julegaverne. Du kan gøre mange gode julegaveindkøb på Black Friday, så det er med at have styr på familiens ønskelister, hvis du vil gøre en rigtig god handel og overraske med en ekstra god gave. Hos XL-BYG finder du mange gode tilbud og helt sikkert også noget, der står på gør-det-selv-mandens og -kvindens ønskeliste.    

En amerikansk tradtion
En amerikansk tradtion

Black Friday er en amerikansk tradition som afholdes hver fredag efter Thanksgiving. Black Friday anses som startskuddet til julehandlen i de amerikanske detailhandelsbutikker. I forlængelse heraf åbner de store detailhandelsbutikker tit dørene op meget tidligere for at sætte ordentlig gang i feriehandlen.

Svimlende beløb
Svimlende beløb

Black Friday har siden 2004 været en af de travleste shoppingdage i USA, hvilket et svimlende beløb, som amerikanerne brugte i perioden, på mere end 50 milliarder amerikanske dollars de seneste år tydeligt understreger. Selve navnet Black Friday stammer fra Philadelphias Police Department - trafikafdelingen. Politiet brugte udtrykket til at beskrive de værste trafikpropper, som årligt fandt sted i indre by fredagen ​​efter Thanksgiving. 

Black Friday tilbud i XL-BYG byggecenter

For den Private Gør-Det-Selv kunde

Kom til Sorte Fridage og spar stort fra torsdag til søndag i dit lokale byggecenter eller på XL-BYG.dk. Vi har Black Friday tilbud på rigtig mange varer, og der er helt sikkert også noget for dig.  Klik dig frem til de gode tilbud i webshoppen i listen nedenfor. Priserne vil være opdaterede torsdag den 23. november kl. 00.01. 

Til haven 


Black Friday tilbud i XL-BYG proffcenter

For den professionelle håndværker

Kom til Sorte Fridage i dit Proffcenter og find masser af gode tilbud til Black Friday 2017 fra torsdag den 23. november til fredag den 24. november:

  • Sikkerhedssko fra HKSDK og Airtox
  • Arbejdstøj fra Mascot og Kansas
  • Letspartel, helårsskum og byggefuge
  • Tilbud på udvalgt elværktøj - F.eks. Geringssav, Skruemaskine, Afstandsmåler, Savbord, Bore-Skruemaskine 
  • Tilbud på værktøj som vaterpas, topnøglesæt, sømpistol, dykkerpistol og meget mere
  • Black Friday tilbud på kabeltromle og arbejdslampe

2
Luk
Luk