Black Friday i XL-BYG med vilde tilbud og prisfald


Black Friday 2017 i XL-BYG 

 

Black Friday dagene i XL-BYG er gået over al forventning. Vi takker for den store interesse, der har været blandt vores kunder i disse dage. Det har været en fornøjelse! Vi ses igen til næste år til en ny omgang - forinden kan du lige nå at tjekke aktuelle tilbud i vores tilbudsavis.

Se aktuel tilbudsavis her

 

- på gensyn i XL-BYG...


HVAD ER BLACK FRIDAY?

4 dage med prisfald og vilde tilbud

Black Friday i Danmark
Black Friday i Danmark

Første gang vi så Black Friday i Danmark var i 2013. Siden er shoppinglysten og mængden af de mange gode tilbud vokset, og Black Friday er blevet en ekstrem populær shoppingdag. Hos XL-BYG fejrer vi også Black Friday med et væld af gode tilbud på projekter til hus og have. 

Black Friday er startskud til julehandlen
Black Friday er startskud til julehandlen

De mange gode tilbud på Black Friday er en oplagt chance for dig, der gerne vil være i god tid med julegaverne. Du kan gøre mange gode julegaveindkøb på Black Friday, så det er med at have styr på familiens ønskelister, hvis du vil gøre en rigtig god handel og overraske med en ekstra god gave. Hos XL-BYG finder du mange gode tilbud og helt sikkert også noget, der står på gør-det-selv-mandens og -kvindens ønskeliste.    

En amerikansk tradtion
En amerikansk tradtion

Black Friday er en amerikansk tradition som afholdes hver fredag efter Thanksgiving. Black Friday anses som startskuddet til julehandlen i de amerikanske detailhandelsbutikker. I forlængelse heraf åbner de store detailhandelsbutikker tit dørene op meget tidligere for at sætte ordentlig gang i feriehandlen.

Svimlende beløb
Svimlende beløb

Black Friday har siden 2004 været en af de travleste shoppingdage i USA, hvilket et svimlende beløb, som amerikanerne brugte i perioden, på mere end 50 milliarder amerikanske dollars de seneste år tydeligt understreger. Selve navnet Black Friday stammer fra Philadelphias Police Department - trafikafdelingen. Politiet brugte udtrykket til at beskrive de værste trafikpropper, som årligt fandt sted i indre by fredagen ​​efter Thanksgiving. 

Luk
Luk