Velkommen til 10 års fejring i XL-BYG

JA TAK, JEG VIL IKKE GÅ GLIP
AF "10-ÅRET" I XL-BYG

TILMELD MIG NU

MANGE FLERE TILBUD TIL DIG DER SIGER JA TAK TIL XL-BYG

XL-BYG fejrer 10-året med alle vores gode kunder med en lang række af tilbud og ekstra besparelser. Nogle tilbud kan du få i alle XL-BYG BYGGECENTRE og andre kan du kun få på XL-BYGs webshop. Læs meget mere om alle de fordele, som XL-BYGs 10 år giver for dig som kunde her på siden.

DE 10 FØRSTE DAGE I MÅNEDEN

For dig der besøger og handler på xl-byg.dk, vil der de 10 første dage i hver måned være superaktuelle tilbud med store besparelser, som du kun kan købe i XL-BYGs webshop. Har du tilmeldt dig XL-BYGs nyhedsmail får du besked om tilbuddene et par dage før d. 1 i hver måned og ellers kan du i de 10 første dage af måneden altid se tilbuddene på xl-byg.dk/de10foerstedage.

DEN 10. MELLEM 10 OG 10

Hver den 10. i en måned tilbyder XL-BYGs webshop dig mellem kl. 10 om formiddagen og kl. 10 om aftenen 3 special tilbud, hvor det gælder om at slå til, inden det er for sent, hvis du er i markedet for et eller flere af disse tilbud. Du kan som privat forbruger kun få tilbuddene i XL-BYGs webshop. Har du tilmeldt dig XL-BYGs nyhedsmail får du besked om disse special tilbud, der kun gælder i 12 timer, et par dage før d. 10. i måneden. Se mere på xl-byg.dk/dag10mellem10og10.

10’ER WEEKEND I XL-BYG:

I alle XL-BYG BYGGECENTRE er den sidste weekend i hver måned 10’ER WEEKEND, hvor vi tilbyder dig som privat forbruger nogle superaktuelle tidsbegrænsede tilbud, som det er værd at køre efter – eller søge og klikke på, hvis du helst vil handle på XL-BYGs webshop. Så hold øje med XL-BYGs tilbudsavis op til den sidste weekend i måneden. Har du tilmeldt dig XL-BYGs nyhedsmail har du som med alle de andre tilbud i XL-BYGs tilbudsavis mulighed for at købe allerede kl. 17.00 dagen før.

UGENS TOP 10 TILBUD

Hver eneste uge i 10-året kan du i XL-BYGs webshop og her på siden finde UGENS TOP 10-TILBUD i XL-BYG. Top 10 tilbud i XL-BYG er de tilbud, som vi finder mest attraktive i den pågældende uge for dig som privat forbruger. TOP 10 tilbuddene kan du få i alle XL-BYG BYGGECENTRE og i XL-BYGs webshop. Har du tilmeldt dig XL-BYGs nyhedsmail vil du altid dagen inden vores kampagne starter (om fredagen som hovedregel) få besked om de tilbud, som vi regner med, at også du synes er de mestattraktive.

10 første dage i måneden
10 første dage
i måneden
10 første dage i måneden
Den 10.
fra 10 til 10
10 første dage i måneden
10'er weekend
 
10 første dage i måneden
Ugens
top-10 tilbud

GENSYNSRABAT TIL LOKALE KUNDER

SES VI IGEN, SPARER DU MERE. Det er XL-BYGs måde at belønne lokale kunder på i 10-året, når vi i bestemte perioder giver gensyns-voucher til brug for dit næste køb i din lokale XL-BYG forretning, hvis du køber for mere end 500 kr. Hvor meget Gensynsrabat du kan få i XL-BYG er altid et lokalt anliggende, som afgøres i den enkelte forretning, men du kan få op til 10% af det beløb, som du har købt for af dit første køb til dit næste køb. Følg med her på siden og i vores tilbudsaviser i februar måned 2017, når vi første gang giver Gensynsrabat.

Betingelser for at få Gensynsrabatten:

  • Gensynsrabatten på køb nr. 2 udløses kun ved køb for mere end 500 kr. på dit første køb
  • Gensynsrabatten kan kun indløses i den XL-BYG forretning, hvor gensynsrabatten blev udstedt og i den periode gensyns-voucheren gælder.
  • Gensynsrabatten kan ikke benyttes i forbindelse med andre rabatformer eller på i forvejen nedsatte varer.
  • Gensynsrabatten bortfalder ved returnering af varer.
  • Handler du for større beløb, kan det bedre betale sig at blive oprettet som XL-BYGGER og i stedet få en konto. 

På glædeligt gensyn i XL-BYG

Gensynsrabat - ses vi igen, sparer du mere

XL-RABAT TIL XL-BYGGERE

BYG OG KØB STORT, SPAR STORT. I XL-BYG har vi altid belønnet de kunder, som køber meget hos os. Så når du bygger stort og køber stort, så kan du også spare stort ved at handle hos os. Det kalder vi XL-Rabat. Hvor meget rabat, du kan få ved at købe stort i XL-BYG, er altid et lokalt anliggende og vurderes af den enkelte XL-BYG forretning på lige præcis det, som du køber ind til dine byggeprojekter. Kontakt din lokale XL-BYG for at høre mere om dine muligheder for at få oprettet en konto og få XL-Rabat på dine byggeprojekter, når vi lancerer det den 1. februar 2017.

XL-Rabat til XL-byggere
foldbold spiller

VI STÅR BAG DANMARKS KREATØRER

Hos XL-BYG står vi på mål for alle, der tænker nyt og skaber muligheder.

På banen, i hjemmet og på byggepladsen.

LÆS MERE

UGENS TOP-10 TILBUD

LOKALE PRISER DER ER TIL AT FORSTÅ

DE BEDSTE LOKALE PRISER! Alle XL-BYG forretninger har adgang til de lave priser, som XL-BYG Kæden som Danmarks største leverandør af byggevarer kan skaffe dem. Men i XL-BYG er det den lokale forretningsejer, der bestemmer, hvad varerne skal koste. For dig som forbruger betyder det, at du altid får varen til den bedste pris i det lokale marked, når du handler i XL-BYG. Vi er opmærksomme på konkurrenters priser, men vi bruger ikke særskilt tid på at tjekke alle konkurrenters priser. Vi vil hellere bruge tiden på at servicere og rådgive dig – og skulle det ske, at en konkurrent er billigere end os – enten i markedsføringen eller i forretningen, så er vi til at tale med.

lokale priser der er til at forstå

PRISER DER IKKE ALTID ER TIL AT FORSTÅ

UENS PRISER PÅ NET OG I FORRETNINGEN? Undrer du dig over, hvorfor der er lokale forskelle på, hvor meget varerne koster i XL-BYG eller hvorfor prisen på XL-BYGs webshop er en anden end i forretningen? Det kan vi sagtens forstå, hvis du gør, men det er der en god grund til: Når XL-BYG er en frivillig kæde, opfatter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen nemlig alle XL-BYG forretninger som konkurrenter. Og konkurrenter skal per definition kæmpe om at sikre forbrugerne de bedste priser på markedet. XL-BYG må derfor ikke have de samme priser på de samme varer i de enkelte forretninger. Det vil blive betragtet som karteldannelse, og det er ulovligt! Vi må ganske enkelt ikke aftale priser internt i XL-BYG mellem hinanden. Eneste undtagelse er de varer, som vi markedsfører i XL-BYGs tilbudsaviser. De må godt koste det samme i hele landet.

priser der ikke altid er til at forstå
2
Luk
Luk